Melding til alle iPhone POP-brukere

Hvis du har konfigurert Gmail-adgang på iPhonen din ved å trykke på den store «Gmail-» ikonet i forbindelse med e-post-konfigurasjonen skal du være oppmerksom på at POP-adgangen på iPhonen din automatisk konverteres til IMAP-adgang, når du installerer programvareoppdatering 1.1. 3.

Det betyr at de handlingene du utfører på iPhonen din nå synkroniseres med de handlingene du foretar via Gmail-webgrensesnittet. Det betyr f.eks. at meldinger du leser på iPhonet ditt vises som leste meldinger i webgrensesnittet.

Det betyr også at meldinger du sletter på iPhonen din flyttes til mappen Papirkurv i Gmail-webgrensesnittet og dermed slettes etter 30 dager. Vær forsiktig når du sletter meldinger siden denne funksjonsmåten er markant annerledes enn med POP-adgang.