Meny Lukk

5 dildoer som passer til julegave

Det fins mer spennende sexleketøy enn man skulle tro. Det kan bli en erotisk julegave, enten det er til en god venninne eller en partner. Vil man ha absolutt nytelse, bør man se på best-i-test produkter. Det fins mange lister og rangeringer, men her er 5 dildoer som forbrukerne har gitt sin score.

G-punkts dildo

G-punktsdildoer er utformet til å stimulere g-punkt. Den har en liten bøy og er ikke spesielt naturtro. Den er lekende sexy og en fin hjelper å ha i skuffen. G-punktsdildoer er helt klart vinnere på mange lister, tett fulgt av en rekke dildoer på markedet.

Ekte dildo

Når vi snakker om ekte dildoer, så mener vi dem som ser helt ekte ut. Det er jo ekte vare mange kvinner etterlyser når mannen har blitt slapp eller han er kastet ut for lengst. Her får man supereksemplar av gigantiske peniser. De har en lengde på over 20 cm og en tykkelse på omkrets på 15 cm.

Sugekoppdildo

Sugekoppdildo har blitt ekstremt populært de siste åra. Ikke bare fordi den gir en god avslutning på den lange staken, men den kan også klistres fast overalt. Plasser den på veggen, bordet, gulvet eller en annen plass du vil at den skal gjøre nytten. Det er anbefalt å bruke en lett vannbasert krem ved bruk.

Dildovibrator

En dildovibrator har dobbel effekt. Den gjør all jobben selv, og derfor passer den også utmerket for dem som har funksjonsnedsettelser. Det er bare å aktivisere den og klitoris, skjedevegger og g-punkt blir stimulert til ekstatisk orgasme.

Glassdildo

En glassdildo er et delikat mesterverk som gir utsøkt nytelse. De er formet av flytende glass med stødig hånd. Glasset kan være farget, knudret og gir direkte sitring i senga. Glassdildoer har fått mye oppmerksomhet fordi den kan brukes med temperaturforskjell. Legg den i godt varmt vann og smør den inn med glidemiddel, så blir man dryppende varm helt til orgasmen kommer.