Meny Lukk

Deksler med ishockeymotiv

Deksel med ishockeymotiv kan være en morsom måte å uttrykke din lidenskap for sporten på og beskytte enheten din samtidig. Her er noen ideer for deksler med ishockeymotiv:

 1. Puck-deksel: Et deksel formet som en puck kan være en enkel, men effektiv måte å vise din kjærlighet til ishockey på. Velg en puck-deksel i favorittfargen din eller med et lagets logo for en ekstra personlig touch.
 2. Spiller-portrett: Et deksel med et portrett av din favoritt ishockeyspiller kan være en flott måte å vise din støtte til laget ditt eller din favorittspiller på. Velg et deksel med et realistisk bilde eller en stilisert illustrasjon av spilleren.
 3. Laglogo: Et deksel med ditt favorittlagets logo kan være en stolt erklæring av din lojalitet til laget ditt. Velg et deksel med et tydelig og fargerikt laglogo for å vise frem din støtte til laget.
 4. Ishockeybane-mønster: Et deksel med et mønster av en ishockeybane kan være en subtil måte å uttrykke din interesse for sporten på. Velg et deksel med et stilfullt og detaljert ishockeybane-mønster for et unikt utseende.
 5. Vintage ishockeymotiv: Et deksel med et vintage ishockeymotiv kan være en flott måte å vise din kjærlighet til sportens historie på. Velg et deksel med et klassisk bilde eller plakat fra en tidligere tidsepoke i ishockeyens historie.
 6. Inspirerende sitater: Et deksel med et inspirerende sitat om ishockey kan være en motivasjonskilde hver gang du bruker enheten din. Velg et sitat fra en kjent ishockeypersonlighet eller fra din favorittspiller for å holde deg motivert og inspirert.
 7. Tilpasset design: Hvis du ikke finner et deksel med det perfekte ishockeymotivet, kan du vurdere å designe ditt eget tilpassede deksel. Velg dine favorittbilder, logoer eller mønstre og få dem trykt på et tilpasset deksel for en unik og personlig stil.

Uansett hvilket ishockeymotiv du velger for dekselet ditt, vil det sannsynligvis være en flott måte å uttrykke din lidenskap for sporten på og beskytte enheten din på samme tid.

Selger norske ishockeylag iphone merch?

mange norske ishockeylag selger iPhone-merchandisingprodukter til sine fans gjennom sine nettbutikker og andre salgskanaler. Disse iPhone-merchandisingproduktene kan inkludere et bredt utvalg av tilbehør og beskyttelsesetui med lagets logo og farger. Her er noen vanlige typer iPhone-merchandisingprodukter som kan være tilgjengelige:

 1. Telefonetuier og deksler: Telefonetuier og deksler er populære merchandisingprodukter for iPhone. Disse produktene kommer i forskjellige stiler og materialer, inkludert hardplast, myk silikon, lær og stoff, og de er vanligvis designet med lagets logo og farger.
 2. PopSockets: PopSockets er små, flyttbare grep og stativer som kan festes på baksiden av en iPhone for bedre grep og stabilitet. Mange ishockeylag tilbyr tilpassede PopSockets med lagets logo og farger som en del av deres merchandisingproduktsortiment.
 3. Skjermbeskyttere: Skjermbeskyttere er en annen populær type merchandisingprodukt for iPhone. Disse produktene bidrar til å beskytte telefonens skjerm mot riper og skader, og de kan være tilgjengelige med lagets logo og farger for å legge til en personlig touch.
 4. Lommeboketuier: Lommeboketuier kombinerer beskyttelse av telefonen med praktisk oppbevaring av kort og kontanter. Mange ishockeylag tilbyr tilpassede lommeboketuier med lagets logo og farger for fans som ønsker å vise sin støtte til laget sitt.
 5. Trådløse ladere: Trådløse ladere er en praktisk tilbehør for iPhone-brukere som lar dem lade telefonen uten å måtte koble den til en ledning. Noen ishockeylag tilbyr tilpassede trådløse ladere med lagets logo og farger som en del av deres merchandisingproduktsortiment.

Disse er bare noen eksempler på iPhone-merchandisingprodukter som kan være tilgjengelige fra norske ishockeylag. Fans kan sjekke lagets offisielle nettbutikk eller besøke lokale sportsbutikker og forhandlere for å finne et bredere utvalg av merchandisingprodukter for iPhone.